Öregrendezők

Happyroby képe

Robi

Víg Róbert,
BME-VIK, villamosmérnök
2011. szeptember óta tagja a csapatnak
2015. június hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: salsa, keringő, west coast swing

17 évesen kezdtem el tánccal foglalkozni a szalagavatóm kapcsán, illetve a Kabai Nyári Színházban is táncoltam az István a király rockoperában. Akkor kezdődött táncos szenvedélyem. Az egyetemre kerülve pedig bekapcsolódtam az akkori Táncklub "munkájába". Jelenleg a Parkettben rendezek. 2008-ban kezdtem el salsa órákra járni, 2011 őszén pedig elkezdtem tanulni a West Coast Swinget. Jelenleg bulikban igyekszem gyakorolni tánctudásomat :-)

Hori képe

Hori

Horváth Gábor,
BME-VIK, villamosmérnök
2012. szeptember óta tagja a csapatnak
2015. május hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: akrobatikus rock & roll, boogie-woogie

A történet 8 éves koromtól kezdődik, amikor elindultam a Rock & Roll pörgős útján. Észbe se kaptam, és már színpad, versenyek, akrobatika... Mostanság boogie-val tisztelgek a 60-as évek nagyjai előtt. Tudod... zongora, gitár, nagybőgő, nyakkendő meg az a jó kis pöttyös szoknya.

Mese képe

Mese

Lulich Emese,
BME-VIK, villamosmérnök
2010. augusztus óta tagja a csapatnak
2014. február hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: salsa, zouk, west coast swing, kizomba, boogie-woogie, bachata, kubai son, reggaeton, hastánc, latin, standard alapok, merengue, ceroc

Számomra a tánc jelenti azt a szórakozási formát, amely teljesen kikapcsol. Tánc közben önmagam vagyok, megélem a jelent, a bennem lévő érzéseket, és minden porcikámban érzem, hogy élek! Már alsóban szerettem a zenét, szerettem tornázni, táncolni. Felsőben az amatőr szertornázás mellett az osztálytársakkal saját tánccsoportot alakítottunk. Az egyetemi éveim alatt a társastáncok iránt kezdtem érdeklődni. Sokfélét kipróbáltam, mert mindegyikben megtetszett valami: a zene, a hangulat, a kihívás, a stílus, vagy egyszerűen csak a társaság. Sokat segít a mai napig a táncban, hogy tanultam két évig jazz-dobolni. Sok emberrel megismertettem már a tánc örömét. Jólesik, amikor pozitív visszajelzéseket kapok tőlük, és látom, hogy szeretik, élvezik. :) Szerintem a tánc a legjobb frissítő test és lélek számára egyaránt, építi az önbizalmat, védi az egészséget, amellett hogy kellemes társasági szórakozás, ahol kedves embereket lehet megismerni kötetlen légkörben.

Ezért is örültem neki, hogy szervezőként belecseppentem a Parkett Klub életébe. Az itt töltött évek alatt sokat foglalkoztam a rendezvények szervezésével, a vendégekkel való kapcsolattartással, az audiovizuális megjelenéssel, a marketing és a kör működésének fejlesztésével. A sok munkának szerencsére meg is lett a gyümölcse. Címszavakban: honlap, hírlevél, új bulik (salsa, modern, betyár, sensual), Facebook, színes plakátok, videók, molinó, wiki, nyílt nap, visszajelző kérdőívek, estfőnöki rendszer, szervezet, SZMSZ, grafika, grafika és grafika. :)

Mindig jó szívvel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre, mert sok mindent adott nekem a Parkett Klub: rengeteg jó élményt, sikert, pozitív energiát és természetesen jóbarátokat!

hali képe

Hali

Halász Gábor,
BME-VIK, mérnök-informatikus
2011. szeptember óta tagja a csapatnak
2014. január hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: salsa, boogie-woogie

Táncolni igazából egyetem alatt kezdtem el. A kezdőlöketet talán a szalagavatós "táncunk" (igazából koreografált ugrabugrálás) adta, valamint a gólyabáli nyitótáncunk. Azóta elkezdtem salsázni is, és végül valahogy itt kötöttem ki :). A tánc mellett szakmázom, illetve japánul is tanulok.

kgy01 képe

Győző

Komporály Győző,
BME-VIK, mérnök informatikus
2010. december óta tagja a csapatnak
2013. szeptember hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: salsa, merengue, bachata, reggaeton

Évek óta táncolok, kezdetben salsáztam, később hozzá jött a merengue, bachata és a reggaeton. Szeretek táncolni, mert imádom a táncot :) Amikor megtudtam, hogy vannak a Schönherzben táncos bulik, amiket egy táncos kör rendez, eldöntöttem, hogy tagja akarok lenni ennek a közösségnek. És íme, itt vagyok a Parkett klub szervezői csapatában!

L.Niki képe

Niki

Labancz Nikolett,
BGF-KVIK
2011. november óta tagja a csapatnak
2013. szeptember hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: salsa, reggaetón, bachata, merengue

Hamarosan bővebben...

hugger88 képe

Bejja

Vig Beatrix,
BME-VIK, mérnök-informatikus
2008. október óta tagja a csapatnak
2012. május hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: salsa, társastáncok, régen versenyszinten aerobic, rocky

Egészen kiskorom óta táncolok, mindig is az életem része volt a tánc, és amíg élek, az is marad! :) A tánc felszabadít, kikapcsol, ilyenkor nem gondolkozom semmin, Ha táncolok, olyankor érzem, hogy igazán élek, tökéletesen ki tudom fejezni önmagam! „A tánc az ösztönök művészete, nem az értelemre, hanem az érzelmekre hat.” „Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.”

haran képe

P.Ádám

Portschy Ádám,
BME-VIK, villamosmérnök
2008. február óta tagja a csapatnak
2012. május hónapban búcsúzott
Táncolt táncok:

Valahol ott kezdődhetett az egész, amikor egy kissé hűvös tornateremben Pap Rita: Csovi-csovi Jasper című slágerére, bársonyból varrt kutyafülekkel próbáltuk a koreográfiát...Azóta sok minden változott, de az érzés megmaradt.

Csabi képe

Csabi

Elekes Csaba,
BME-VIK, mérnök-informatikus
2008. január óta tagja a csapatnak
2011. december hónapban búcsúzott
Táncolt táncok: ceroc, cha-cha-chá, keringő

Egyetem első éve óta vagyok rendező, mert az jó. Szeretek jó társaságban bulit rendezni, és ez maradéktalanul teljesül a Parkett Klub rendezői gárdájára. Örülök, ha látom, hogy az embereknek tetszik a buli, mosolyognak, táncolnak, és eljönnek következő alkalommal is.
A ceroc táncestek koordinálása egy másik fontos mozzanata a hétnek, ott rendszeresen rájövök, hogy mégsem vagyok reménytelenül kétballábas. :)

doory képe

Doory

Horváth Dóra,
BME-VIK, mérnök-informatikus
2006. február óta tagja a csapatnak
2011. június hónapban búcsúzott
Táncolt táncok:

A 2008-as visszaköltözés után Dóri - mint régi Rongyláb Party körvezető - a táncos körök megmaradt lelkes tagjaiból álló kis csoportjának élére állt, és vezetésével alakult meg a Parkett Klub.

VÁdámH képe

Ádám

Viszolay Ádám,
BME-VIK, mérnök-informatikus
2008. december óta tagja a csapatnak
Táncolt táncok: salsa, bachata, west coast swing

Szeretem a csörögefánkot és napos időt. Mint legtöbben, én is a véletlen folytán kerültem a tánc sodrásába. Általános iskola óta mindig táncolok valamit kisebb nagyobb kihagyásokkal, de abbahagyni sosem tudtam és sosem fogom...

Ágica képe

Ágica

Gellén Ágnes,
BME-VIK, villamosmérnök
2010. december óta tagja a csapatnak
Táncolt táncok: salsa, bachata, társastáncok

A tánc a lélek rejtett nyelve. Martha Graham

barnasbarna képe

Börni

Szécsi Barna,
BME-VIK, villamosmérnök
2010. augusztus óta tagja a csapatnak
Táncolt táncok: néptánc, keringő és tanulóban van még egy pár

Kedvencem a feketeerdő torta, és nagyon jók a Parkett bulik!!!

darktim képe

Tibi

Hegedüs Tibor,
BME-VIK
2007. november óta tagja a csapatnak
Táncolt táncok:

2006 óta vagyok egyetemista, amióta megnyílt a felújított Schönherz, a táncos bulikat szervező csapat tagja vagyok. Szeretem a dallamos zenéket, szeretek táncolni, előbb utóbb meg is fogok tanulni én érzem... És szeretem, ha jól szórakozó embereket látok. ;)

Oldalak