Korábbi bulik

 
Hangulatos és igényes közegben szeretnéd átsalsázni az egész estét?

Hangulatos és igényes közegben szeretnéd átsalsázni az egész estét? Akkor jó helyen jársz! A Parkett Klub szervezésében újabb salsa bulin vehetsz részt, ahol az első órában Enikő és Attila, a Salsadiabolica tanárai vezetnek be a salsa rejtelmeibe, majd DJ Csedi és a rendezők biztosítják az est jó hangulatát!

 

Ha a magyar népzene és a magyar néptánc szerelmese vagy, akkor itt a Te időd!
Kedd este élőzenés magyar táncház vár a Schönherz Kollégiumban! Ebben a félévben is a remek Hungarian FolkEmbassy és a felejthetetlen Török Testvérek várnak a Parkett Klub színpadán. A buli alatt egész estés tánctanítást tart Jávor Balázs, majd utána szabad táncházzal zárjuk az estét, ahol ti döntitek el, melyik tájegység zenéit húzza a zenekar.

 
Régen volt már Parkett Party, gyere le egy jót bulizni!

Február 19-én Élőzenés Salsa bulival várunk titeket, ahova most a Mai Rumba zenekart hívtuk el vendégnek. A buli elején ismét kezdő salsa tánctanítással várnak a Danceformers tánctanárai: Szittya és Barbi. A zenekar után DJ Csedi és a Parkett Klub rendezői szolgáltatják a további jó hangulatot.

 
A latin bulik után egy jó kis retró hangulat következik

Tudjuk, hogy mennyire vártátok már, úgyhogy végre újra Élőzenés Rock ‘N’ Roll lesz a Parkett Klub színpadán. November 20-án a buli elején kezdő tánctanítással, utána pedig Jerry Lee’s Rock&Roll Service koncertjével várunk titeket. Tanítani és DJ-zni Schreiber-Hidasi Gabriella és Cserép János fognak.

 
Mondj még egy olyan ikonikus duót mint a salsa és bachata!

Ha már unjátok, hogy választanotok kell a bachata és a salsa bulik között, akkor ezt a bulit nektek találták ki! A Parkett Klub most mindkét táncból a legjobbat hozza el nektek november 6-án. A buli elején a bachata táncból tart gyorstalpalót Balito, aki DJ Csedivel az est zenei kínálatáért lesz majd felelős.

 
Hegedű, karaktercipő és sör? Csak nem Táncház készül a Schönherz kollégiumban?

Az egzotikus táncok után most hazai a dallamoké a kedd este. A Parkett Klub színpadán újra a néptánc veszi át a szerepet. Ebben a félévben a Hungarian FolkEmbassy és a Török Testvérek fogják húzni a talpalávalót. A tánctanítást Gyurka Gergő fogja levezényelni, akitől a moldvai és a széki táncok alapjait sajátíthatjátok el. Ha viszont szabadon táncolnátok, akkor maradjatok a buli végére is, ahol ti dönthetitek el, hogy milyen tájegység zenéjére táncolhattok szabadon.

 
Nem akarsz megfázni? Gyere kizombázni.

A hidegre való tekintettel idén októberben ismét egy forró kizomba bulival készültünk nektek. A buli elején Kónya Gergely és Falusy Éva (Kizomba Club Hungary) tanít majd meg titeket az alapokra, majd Dj Edd és a Parkett Klub rendezői biztosítják az est további hangulatát.

 
Ízesítsd a kedded kubai fűszerekkel!

Megéheztél valami igazán pikánsra? Akkor jó helyen jársz. Október 2-án kubai fűszerekkel és egy remek társasággal várunk téged Salsa bulinkra, ahol az első egy órában Földi Anikó (Salsa Caballeros Tánciskola) megismertet a kubai salsa tánc alapjaival, majd DJ Gera és a Parkett Klub rendezői biztosítják az est további hangulatát.

 
Pörögj fel kedd este a Pedrofon zenéjére

Még érezni az előző est hangulatát és máris itt a következő, egyben a félévi utolsó bulink. Várunk titeket egy fergeteges Rock ‘N’ Roll Partyra április 17-én.

 
Élőzenés kubai hangulat április közepén

Április 10-én ismét visszatérünk az egyik legnépszerűbb bulinkkal, az Élőzenés Salsával.

Oldalak